Holanda | Cuijk

Europa

Vanwege aanhoudende groei en verdere professionalisering is in Cuijk een uitdagende, fulltime vacature ontstaan voor een:

 

Manufacturing Trainee (m/v)

 

Wat ga je doen?

Als Manufacturing Trainee ben je verantwoordelijk voor het implementeren, in stand houden en uitbreiden van verbeterprojecten (continuous improvement). Dit om de algehele efficiëntie en effectiviteit van de productie activiteiten te verbeteren en om “operational excellence” te bereiken. Je werkt nauw samen met de directie en het productiemanagement en vervult een proactieve rol. Door jouw kennis draag je bij aan het realiseren van de algehele doelstellingen. Je stelt hoge eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit, efficiëntie en discipline en borgt de behaalde resultaten richting de toekomst.

 

Je faciliteert in het behalen van resultaten binnen de organisatie. Het bewaken van de voortgang van lopende verbetertrajecten behoort tot je takenpakket, alsook het rapporteren van de resultaten. Je blinkt uit in het analyseren van processen, stelt nieuwe verbeterplannen voor en draagt bij aan de (kennis)ontwikkeling binnen de organisatie. Je rapporteert aan de Managing Director.

 

Het betreft een dagdienst functie, maar de productie werkt in drieploegendienst en iedere ploeg wordt aangestuurd door een teamleider. Indien een teamleider gepland afwezig is, vervang je de teamleider en ga je een ploeg van ongeveer 30 medewerkers aansturen. In deze groeifunctie kun je de organisatie leren kennen en je voorbereiden op een volgende stap.

 

Wie ben je?

  • Je bent (bijna) afgestudeerd met een hbo-opleiding bij voorkeur Technische bedrijfskunde of Procestechnologie;
  • Je bent analytisch en hebt het vermogen om probleemoplossend te denken;
  • Je bent in staat om samen te werken met een gemeenschappelijk doel voor ogen;
  • Je bent geïnteresseerd om te werken in een operationele omgeving;
  • Je hebt goede contactuele vaardigheden, ook in het Engels en/of Duits.

 

Wat bieden we je?

Een zeer uitdagende en veelzijdige groeifunctie in een dynamische omgeving met een prima salaris, afgestemd op de functie, maar ook op de kennis en ervaring die de kandidaat meebrengt. Er is volop ruimte voor eigen invulling en initiatief en daarmee voor persoonlijke ontwikkeling.

Wil je meer weten of solliciteren?

Stuur een e-mail met je motivatie en C.V. naar: joyce.vanderwijst@vanhessen.com. Informatie over ons bedrijf kun je vinden op deze website en over de functie mag je altijd bellen of mailen, telefoon: 0485-316744 vraag dan naar Joyce van der Wijst (HR Advisor).

Formulário de inscrição

por favor preencha o seu nome
por favor preencha um assunto
por favor preencha uma mensagem
este campo é obrigatório